ORIJINAL ADANA KEBAP GRILL

ORIJINAL ADANA KEBAP GRILL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Orijinal Adana Kebap Grill. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 6:32 Portie was klein Vlees was zeer minimaal in de kapsalon Hadden aangegeven te kloppen op het raam ivm de kleine kindjes die sliepen en werd alsnog aangebeld terwijl de bezorger ons zag zitten.
30 apr 2022 om 22:36 Eten was koud , vlees verbrand en een half uur later dan afgesproken Voor ons geen herhaling sorry
18 apr 2022 om 21:58 Lekker eten alleen bezorgen duurde lang kwart over 5 besteld 10 voor7 was het er pas
18 apr 2022 om 21:48 Bezorger bleek een half uur al voor ingang flat te staan waar wij zicht op hebben vanaf balkon. Uiteindelijk bleek het onze bezorger te zijn. Eten ijskoud. Gebeld maar er werd niks mee gedaan. We konden 20% korting krijgen op volgende bestelling.
8 apr 2022 om 20:28 Goed eten.
21 mrt 2022 om 21:12 Normaal super goed behalve vanavond viel het ons vies tegen! En jammer dat het minimale bestelbedrag van 20 euro naar 25 is gegaan en daarbij gratis bezorgen vanaf 20 euro eraf is en nu 4 euro kost, dit houd ons tegen om vaak te bestellen hier
9 mrt 2022 om 18:36 Eten was lekker, bezorging goed. Wel wat jammer dat ik 75 cent betaal voor een heel klein bakje knoflooksaus wat vervolgens ook nog maar voor de helft gevuld is.
8 mrt 2022 om 11:38 Heerlijke kebab broodjes!
21 feb 2022 om 19:53 Lekkerste Adana. Wij gaan er vaker bestellen
21 feb 2022 om 19:51 Ik had om 16.30 eten besteld voor 17.45 helaas kwam het eten pas om 18.15 en was het eten lauw. Jammer voor mij niet weer.
21 feb 2022 om 19:15 Aller beste uit de buurt. Prijs goed en het eten goeie volle bakken. En super lekker ook
17 feb 2022 om 19:20 De porties waren erg weinig. In de kapsalon zaten 3 stukjes vlees. En de saus hadden ze vergeten.