ORIJINAL ADANA KEBAP GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 169 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Orijinal Adana Kebap Grill. Meer weten? Ontdek meer

29 okt 2022 om 19:02 Op de bestelde kapsalon zat bijna geen vlees ik kon de stukjes op 2 handen tellen
24 okt 2022 om 21:42 Goed eten, netjes op tijd
8 okt 2022 om 14:39 Teleurgesteld, ik had een patat kapsalon groot besteld, en ik kreeg een klein bakje met aardappelschijf en met bijna geen kippendijen. Heb dinsdag ook besteld en het was HEERLIJK! Cheeseburger was ook heel smerig. Jammer.
4 okt 2022 om 12:38 Kapsalon was lekker vers, echt heel lekker. Voor mij hebben ze de beste Kapsalon. Wou vandaag alweer bestellen maar helaas gesloten .
22 aug 2022 om 21:31 De cheeseburgers blijven toch mijn favoriete! Heerlijk gesmaakt weer. maar kunnen die bezorgkosten niet omlaag? 5 euro is wel erg veel
9 mei 2022 om 6:32 Portie was klein Vlees was zeer minimaal in de kapsalon Hadden aangegeven te kloppen op het raam ivm de kleine kindjes die sliepen en werd alsnog aangebeld terwijl de bezorger ons zag zitten.
30 apr 2022 om 22:36 Eten was koud , vlees verbrand en een half uur later dan afgesproken Voor ons geen herhaling sorry
18 apr 2022 om 21:58 Lekker eten alleen bezorgen duurde lang kwart over 5 besteld 10 voor7 was het er pas
18 apr 2022 om 21:48 Bezorger bleek een half uur al voor ingang flat te staan waar wij zicht op hebben vanaf balkon. Uiteindelijk bleek het onze bezorger te zijn. Eten ijskoud. Gebeld maar er werd niks mee gedaan. We konden 20% korting krijgen op volgende bestelling.
8 apr 2022 om 20:28 Goed eten.
21 mrt 2022 om 21:12 Normaal super goed behalve vanavond viel het ons vies tegen! En jammer dat het minimale bestelbedrag van 20 euro naar 25 is gegaan en daarbij gratis bezorgen vanaf 20 euro eraf is en nu 4 euro kost, dit houd ons tegen om vaak te bestellen hier
9 mrt 2022 om 18:36 Eten was lekker, bezorging goed. Wel wat jammer dat ik 75 cent betaal voor een heel klein bakje knoflooksaus wat vervolgens ook nog maar voor de helft gevuld is.